Wij staan open voor het organiseren van bruiloften, familie feestjes, bbq, maar ook uitvaarten. Daarbij staan wij ook open voor kerkelijke aangelegenheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden en voel u welkom! Mail ons: contact@t-moment.nl of bel 0597 541528

ELKE VRIJDAG – AANSCHUIFMAALTIJD

Elke vrijdag organiseren wij een heerlijke maaltijd voor u! Het is een wisselend 3-gangen menu en we eten samen wat de pot schaft. U kan reserveren (graag voor donderdag) door ons te bellen op 0597 541528.

10 september 2022 vierden wij het 100-jarig bestaan van het kerkgebouw “Uw koninkrijk kome”. Wij hadden een gevarieerd programma met ’s morgens eerst een Qi-gong les en daarna een toespraak over “geloof, hoop en liefde” van Mirjam Both. ’s Middags een marktje rond het gebouw. ’s avonds zong Pieternel.

BRUILOFT GWENDOLYN & JASPER SEPTEMBER 2020

Het was een fantastische en onvergetelijke dag, voor het bruidspaar, alle bezoekers groot en klein en ook voor ons. Wij hebben genoten van het grote feest wat mede door het mooie weer binnen en buiten kon plaats vinden. Wij hopen dat wij dit nog vaker mogen doen en aanstaande bruidsparen de mooiste dag van hun leven kunnen bieden.

Ook voor andere gelegenheden bieden wij een fijne sfeervolle en intieme lokatie.