Door coronavirus wordt het voorjaarconcert bij ‘t Moment tot nader te bepalen datum uitgesteld!

Een gezamenlijk optreden van Klaas Spekken , Groningse zanger die met veel passie door middel van zijn prettige stemgeluid Groningen een warm hart toedraagt, samen met de bekende en onvolprezen Alex Vissering.

Zaal open om 19.30 uur aanvang 20.00 uur.

Zaterdag 25 april: Harpiste Mona Moog

Op zaterdag 25 april zal de voor ons al bekende harpiste Mona Moog, haar prachtige muziek op de harp ten gehore brengen. Samen met saxofonist Evert van Loon zal zij een uniek Easy Listening Relax concert geven. Het kerkje zal om 19.30 geopend zijn zodat u eerst van een lekker kopje koffie kunt  genieten eventueel met onze “beroemde appeltaart”of Groningse poffert.

De avond is vrij toegankelijk, heeft u van het concert genoten dan wordt een vrije bijdrage op prijs gesteld.

We hopen iedere laatste zaterdag van  de maand voor u een concert te organiseren. Wij houden u in ieder geval via onze website op de hoogte.

Zondag 10 mei: Aristakes

Zondag 10 mei komt Aristakes ons mooie kerkje weer bezoeken. Hij bespeelt met onnavolgbaar gemak de toetsen en is van alle markten thuis qua muziek en zang. Afwijkend van de zaterdagen zal Aristakes optreden op de zondag en niet ‘s avonds maar ‘s middags om 14.00 uur , de zaal gaat hiervoor om 13.30 open. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar voor €15,00. Graag vooraf telefonisch reserveren.

Vanaf 6 april organiseren wij ook weer onze vaste activiteiten:

Nieuw dit seizoen! Iedere woensdag: Spel en soep

Op alle woensdagen vanaf 14:00 uur bent u van harte welkom bij Spel en Soep. Wij hebben een grote spellenkast met vele klassiekers, zoals Rummikub, Scrabble, schaken en dammen. Ook hebben we sjoelbakken tot uw beschikking. Na afloop kunt u bij ons genieten van een (maaltijd)soep zodat u thuis niet meer hoeft te koken.

Reserveren via 0597-541528 is gewenst, maar niet noodzakelijk. De bijdrage is €5,- per persoon.

Iedere vrijdag: Aanschuifmaaltijd

Iedere vrijdagavond nodigen wij iedereen uit om bij ons aan te schuiven voor een heerlijke driegangenmaaltijd. Iedere week een ander menu, maar altijd gezellig en ongedwongen. Wij verwelkomen u graag!

U kunt tot donderdagmiddag reserveren via 0597-541528. De kosten bedragen €15,- per persoon. Aanvang van de maaltijd is 18.00.