Lente Tour met Roon Staal 13 april 2019 20.00

Het concert te Veelerveen in ‘t Moment vindt plaats op zaterdag 13 april a.s. Aanvangstijd is 20.00 uur.

Lees meer…

Spelletjesmiddag (elke woensdag)

Op woensdagmiddag vanaf 14:00 uur bent u welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee een spelletje te komen spelen.Er staan er genoeg in onze kast.

Wilt u weten of er meer deelnemers zijn, bel ons even op 0597-541528.

© Irene Strange

Oproep: creatieve ochtend of middag

Wij zijn op zoek  naar enthousiaste hobbyisten die op vrijwillige basis hun kennis op anderen willen overdragen om zo een creatieve ochtend of middag te starten om elkaar op ongedwongen manier te ontmoeten. Dus bent u goed in bijvoorbeeld tekenen, schilderen, breien, haken of iets anders? Meld u dan aan bij ’t Moment 0597-541528.

Vorige evenementen

Lentewandeltocht (3 april 2018)

Op 3 april boden wij, Marrianne en Hans van ’t Moment Eten en Drinken, gastvrijheid aan de lente wandeltocht. Deze tocht vond plaats onder deskundige leiding van wandelcoach Eltjo Glazenburg. De tocht begon met een kopje koffie bij ’t Moment in Veelerveen.

Lees meer en bekijk foto’s…

Barbecue (zaterdag 19 mei)

Vond u het vorig jaar ook zo gezellig bij de BBQ van ’t Moment (bij het kerkje van Veelerveen)?

Hij gaat in de herhaling. Op 19 mei bent u van harte welkom, vanaf 19:00 uur serveren wij een kopje soep. Daarna staat de BBQ voor u aan en bent u uitgenodigd er een lekker stukje vlees op te leggen.

De kosten zijn € 12,50 exclusief drank.

Reserveren bij 0597-541528 is gewenst.

(cc) Ryan Harvey

Rummikubtoernooi (woensdag 23 mei)

Op 23 mei 2018 (aanvang 19:30 uur) organiseren wij voor iedereen een Rummikubtoernooi”.

Vindt u Rummikub leuk, maar lukt het spelen in uw eentje niet zo best, dan bent u welkom om een spelletje te komen spelen.

Voor drie winnaars is er een leuke prijs beschikbaar. Entree € 3,= inclusief een kopje koffie of thee.

Graag opgeven via ’t Moment: 0597-541528.

Bij gebleken belangstelling zullen wij dit Rummikubtoernooi (of met andere spelletjes) regelmatig herhalen!

Lezing: Aquarius tijdperk – van individuele ziel naar groepsziel (woensdag 9 mei en woensdag 30 mei)

Tijd: 19.30 – 22.00
Opgeven: Via e-mail info@groepsziel.nl
Kosten: €7,50 incl. twee consumpties

Tijdens de lezing gaan we dieper in op bovenstaande vragen, kijken we welke relatie we hebben met onze persoonlijkheid en hoe we ons bewust kunnen worden van ons handelen én van onszelf. Welke weg bewandelen wij als mensheid en hoe zal zich dat gaan ontwikkelen in het Aquariustijdperk, het tijdperk dat staat voor synthese: het opgaan van delen in een geheel.

Vandaag de dag leven wij grotendeels vanuit onze persoonlijkheid, maar in het Aquariustijd  zal er een verschuiving plaats vinden naar groepswerk met een gemeenschappelijk doel.

Nu hebben we nog veel te maken met de individuele ziel, wordt er meer geleefd vanuit de “ik” of kleine zelf, in het Aquariustijdperk krijgen wij steeds meer te maken met het leven van ik naar wij.

Om zicht te krijgen op deze verschuiving richting groepsziel gaan we in op de werking van de individuele ziel en de wisselwerking met de persoonlijkheid.

Open koorrepetitie (donderdag 21 juni)

Op donderdagavond 21 juni 2018 vind er in ons kerkje met een geweldige akoestiek een open koorrepetitie plaats.

Vind u het leuk om te komen luisteren? Zingt u alleen onder de douche  en wilt u uw stem ook eens op een andere plaats laten horen? Kom dan naar ’t Moment. Vanaf 19:30 wordt er gezongen, de zaal is open vanaf 19:00 uur.